2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PAPATYA ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI DUYURUSU

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PAPATYA ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU  TOPLANTISI DUYURUSU

Okulumuz okul aile birliğinin 2023/2024 eğitim öğretim yılı olağan genel kurul toplantısı 31/10/2023 Salı Günü Saat 10.00’ da okulumuz sinema salonunda aşağıdaki gündem maddelerince yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, çoğunluk aranmaksızın seçim 07/11/2023 tarihinde saat 10.00’ da tekrarlanacaktır. Bütün velilerimiz ve ilgililere duyurulur. İş bu ilan okulumuzda tüm velilerimiz tarafından görülebilir yerlere asılacaktır.

Bilgilerinize rica ederim.

Büşra YILMAZ